Aeres, Talentoogst en Cumela bieden samen trainingen aan

Cumela Opleiding & Training, Aeres Training Centre en Talentoogst bundelen hun kennis en kracht en bieden hun achterban vanaf deze maand samen een interessant opleidingsprogramma aan. Zo zorgen ze er samen voor dat mensen uit de sectoren agro, food, leefomgeving, akkerbouw, vollegrondsgroenteteelt en groen, grond en infra zich zo breed mogelijk kunnen blijven ontwikkelen en ontplooien. Het aanbod van trainingen voor deze doelgroepen wordt groter.

Dat vinden we alle drie belangrijk. Want door te leren ontstaan nieuwe ideeën, nieuwe vaardigheden en blijf je scherp. In ons gezamenlijk aanbod vind je door experts ontwikkelde en gecertificeerde trainingen.

“De handen ineen slaan en samen optrekken om de continuïteit van goed opgeleid personeel te borgen.”

Korting op trainingen
Omdat de trainingen gezamenlijk worden aangeboden, is de prijs aantrekkelijker. Dat is mogelijk omdat Colland Arbeidsmarkt de trainingen deels financiert. Deelnemers profiteren hiervan en ontvangen 20% tot maximaal 85% van korting op de kosten van een training.

Hans Verkerk, waarnemend directeur Cumela
“Ik ben enorm blij dat we de handen ineenslaan en samen optrekken om de continuïteit van goed opgeleid personeel te borgen. Samen bieden we zo effectief en efficiënt trainingen aan, aan de brede groene sector.”

Anne Dijk, directeur Aeres Training Centre
“Aeres Training Centre is trots op de samenwerking met Cumela en Talentoogst. Het is goed om te zien dat steeds meer bedrijven uit de sector scholing en ontwikkeling belangrijk vinden.”

Hans Schilders, scholingsconsulent akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt bij Talentoogst
“Steeds meer werknemers en ondernemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt willen hun vakmanschap en ondernemerschap verder ontwikkelen. In de samenwerking Aeres Training Centre, Cumela Opleiding & Training en Talentoogst helpen wij ze hierbij.”

Welke trainingen zijn er?
Met de trainingen ontwikkel je je vakmanschap of ondernemerschap. Je kunt bij Aeres Training CentreTalentoogst of Cumela op de website kijken. De trainingen zijn te herkennen aan een speciaal beeldmerk.