Ervaringen met de RVU-regeling in de Hovenierssector

Frans Martens is een voormalig leidinggevende in het hoveniersvak die na 12 jaar besloot gebruik te maken van de RVU-regeling. Frans heeft een rijke ervaring in zowel het bedrijfsleven als de groene sector. In dit artikel deelt hij graag zijn inzichten over het belang van de RVU-regeling en het genieten van het leven na een actieve loopbaan.

Klik hier voor het artikel.

Sociale partners hovenierssector
De RVU-regeling is een initiatief van sociale partners in de hovenierssector; CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en Koninklijke VHG. Meer informatie over de regeling vind je hier op de website van Colland Arbeidsmarkt en op www.vitalehoveniers.nl

Fonds Colland Arbeidsmarkt
Het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid en Colland financieren de activiteiten en dat betekent dat je gratis kunt deelnemen aan trainingen, coaching, health checks en nog veel meer!. Het fonds is een samenwerking tussen cao-partijen in de hovenierssector. Het fonds Colland Arbeidsmarkt draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, personeelsbeleid, imago, scholing, veiligheid en gezondheid in de agrarische en groene sectoren.