NetwerkZes genomineerd voor SAN Accenten 2023 met Groeien door Groen Experience

Colland Arbeidsmarkt en de Sectorcommissie Hoveniers zijn verheugd met de nominatie van NetwerkZes voor de SAN Accenten 2023. Deze nominatie is te danken aan de campagne Groeien door Groen Experience. De campagne is gefinancierd door het fonds Colland Arbeidsmarkt en is een initiatief van sociale partners in de hovenierssector.

SAN Accenten
De SAN Accenten zijn belangrijke prijzen in de communicatiesector. Dit jaar heeft een jury van 240 personen 285 cases beoordeeld in 12 categorieën. 112 cases gaan door naar de tweede juryronde, vertegenwoordigd door 52 bureaus. De uitreiking vindt plaats op 30 mei in Hilversum.

NetwerkZes: “We zijn trots dat we doorgaan naar de volgende ronde. De nominatie is een erkenning voor onze inspanningen om een positieve impact te hebben op de groene sector. We willen graag iedereen bedanken die heeft geholpen bij het succes van de Groeien door Groen Experience campagne, waaronder Fonds Colland Arbeidsmarkt, Koninklijke VHG, CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen, Actor en alle andere partners.”

Groeien door Groen Experience
Het doel van deze campagne is om studenten te verbinden met de groensector en hen te laten zien welke mogelijkheden er zijn binnen het vakgebied. In de online experience, gehost op groeiendoorgroen.nl/experience, maken de studenten kennis met groenprofessionals en hun specialisaties (de hovenier, boomverzorger, dak- en gevelbegroener en interieurbeplanter) terwijl ze door Niek Roozen (acteur, presentator) door de game worden begeleid.

Fonds Colland Arbeidsmarkt
Groeien door Groen Experience is een initiatief van sociale partners (FNV Agrarisch Groen, CNV Vakmensen) en Koninklijke Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom en veiligheid & gezondheid. Vanuit Colland Arbeidsmarkt wordt een veelheid aan projecten en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de agrarische en groene sectoren.