Nieuwe website Kasgroeit: Hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de Glastuinbouw

De website van Kasgroeit is volledig vernieuwd. Kasgroeit.nl is dé centrale plek voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw die zich willen ontwikkelen. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector. Via de agenda blijf je op de hoogte van relevante activiteiten. Ook organiseert Kasgroeit regelmatig interessante workshops bij jou in de regio. En dat kosteloos voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw!

Nieuwe focus Kasgroeit
De glastuinbouw is volop in transitie; energie, duurzame gewasbescherming, schaalvergroting, automatisering en robotisering. Dat vraagt om nieuwe kennis, kwaliteiten en vaardigheden van (nieuwe) werknemers. En daarin beweegt ook Kasgroeit mee. Vanaf dit jaar richt Kasgroeit zich volledig op leren en ontwikkelen voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw.

Inspiratie en advies voor werkgevers én werknemers
Werkgevers kunnen bij Kasgroeit terecht voor inspiratie, advies en ondersteuning over de ontwikkeling van hun bedrijf, werknemers of henzelf. Je vindt er bijvoorbeeld de Binden en Boeien-scan om te checken hoe jij er als bedrijf voor staat. Verhalen van andere ondernemers laten zien wat zij doen om werknemers te motiveren zich te ontwikkelen. Ook kom je via de website makkelijk in contact met een van de adviseurs van Kasgroeit. Zij werken regionaal en zijn goed op de hoogte van de lokale situatie en uitdagingen.

Ook voor werknemers is kasgroeit.nl hét startpunt voor leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. De website biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen van verschillende aanbieders. Voor werknemers die willen groeien, maar niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken, zijn er handige tips en tools voor bijvoorbeeld het maken van een persoonlijk ontwikkelplan.

Blijf op de hoogte
Wil je je laten inspireren over leren en ontwikkelen in de glastuinbouw, neem dan snel een kijkje op de nieuwe website van Kasgroeit. Via de nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en krijg je maandelijks handige tips over leren en ontwikkelen in de glastuinbouw.

Fonds Colland Arbeidsmarkt
Kasgroeit is een initiatief van CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen, Glastuinbouw Nederland, Plantum en LTO Nederland en wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt. Het fonds draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, imago & instroom en veiligheid & gezondheid. Vanuit Colland Arbeidsmarkt wordt een veelheid aan projecten en activiteiten gefinancierd gericht op het stimuleren van een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de agrarische en groene sectoren.