Workshop: Groeigesprekken voeren met je werknemers 26 januari 2024

Gesprekken voeren met werknemers. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van jouw bedrijf. Deze gesprekken geven werknemers de ruimte om aan te geven hoe het gaat op de werkvloer. Daarnaast kun je met de medewerker wisselen van gedachtes over zijn ontwikkeling en functioneren. Waar is nog groei mogelijk? En hoe kunnen de kwaliteiten van de medewerker goed tot zijn recht komen binnen je bedrijf? Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij medewerkers die zich met meer betrokkenheid zullen inzetten voor je bedrijf. Maar hoe pak je zo’n gesprek aan?

Voor wie?
Speciaal voor de bedrijven waarbij de bedrijfsleider of ondernemer verantwoordelijk is voor de personeelszaken hebben we een workshop ontwikkeld gericht op het voeren van (ontwikkel-) gesprekken. Je bent van harte welkom als bedrijfsleider, leidinggevende of ondernemer van een glastuinbouwbedrijf.

Wanneer? 
Deze workshop vind plaats op 26 januari tussen 13.30 – 16.30 uur in het open innovatie- en expertise centrum Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom. Adres: Van Konijnenburgweg 24, 4611 HL Bergen op Zoom.

Klik hier voor meer informatie over aanmelding. Deelname is kosteloos.