Subsidieregelingen

Subsidieregeling Employabilitybudget Glastuinbouw

Voor de glastuinbouw is er een individueel budget beschikbaar voor het volgen van een cursus of opleiding. Dit opleidingsbudget is te besteden aan cursussen die bijdragen aan groei of verdieping in het werk of de functie.

Aanvragen subsidie
Hoe kunnen werknemers zich met kennis van zaken voor het bedrijf inzetten? En gemotiveerd en gezond aan de slag blijven? Dat kan met een opleiding, cursus of training. Bekijk hier de mogelijkheden en maak gebruik van een aantrekkelijke subsidie. Meer informatie over de voorwaarden en vergoeding, lees je hieronder.
Vraag hier je subsidie aan!

Vergoeding

  • Als werknemer ontvang je een budget van maximaal €1.500,- voor een cursus die je naast je huidige werk wilt volgen. Kost de cursus minder, dan blijft het resterende bedrag voor jou gereserveerd staan. Dat bedrag kun je dan eventueel aan een volgende cursus besteden. Jij bepaalt zelf op welk gebied je je verder wilt ontwikkelen. De cursus kan bedoeld zijn om door te groeien in je eigen werkveld, maar ook om een nieuw beroep te leren. Dat kan dus ook buiten de glastuinbouw zijn, zolang deze maar arbeidsgericht is.

Voorwaarden

  • De declaratie van de cursus moet binnen twee maanden na de laatste cursusdag zijn ontvangen.
  • De werkgever heeft premie afgedragen aan het fonds Colland Arbeidsmarkt.
  • De werknemer is in de afgelopen 5 jaar ieder jaar minimaal 26 weken in dienst geweest bij een werkgever in één van de Colland sectoren.

Lees de volledige voorwaarden in de downloads hieronder.

Downloads

Vragen of hulp?

Voor inhoudelijk vragen over subsidieaanvraag of declaraties, klik hier voor onze hulppagina.