Nieuws

Zelforganiserende teams zetten onze medewerkers in hun kracht

Bunnik Plants is een creatieve en innovatieve potplantenkwekerij uit Bleiswijk. Medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen. Dat levert ook voordelen op voor de organisatie. VanColland sprak met Liza van Zanten (HR-Manager) naar hun zelfsturend model waar teamspirit, ondernemerschap en professionaliteit centraal staat.

Klik hier voor meer informatie

Gerelateerd nieuws

Algemeen
24 januari 2024

Hoe de juiste medewerkers aantrekken en behouden? Doe mee aan het Colland Arbeidsmarktonderzoek 2024!

Het aantrekken en behouden van de juiste werknemers is een grote uitdaging. Colland Arbeidsmarkt zet zich samen met werkgevers- en werknemersorganisaties in voor een effectief en actief arbeidsmarktbeleid om hiermee aan de slag te gaan. Om de juiste inzichten te verkrijgen, voert het bestuur Colland Arbeidsmarkt tweejaarlijks een grootschalig onderzoek uit onder bedrijven in de agrarische en groene sectoren.

Lees meer
Lees meer over Hoe de juiste medewerkers aantrekken en behouden? Doe mee aan het Colland Arbeidsmarktonderzoek 2024!
Glastuinbouw
19 januari 2024

Workshop: Groeigesprekken voeren met je werknemers 26 januari 2024

Speciaal voor de bedrijven waarbij de bedrijfsleider of ondernemer verantwoordelijk is voor de personeelszaken hebben we een workshop ontwikkeld gericht op het voeren van (ontwikkel-) gesprekken. Je bent van harte welkom als bedrijfsleider, leidinggevende of ondernemer van een glastuinbouwbedrijf.

Lees meer
Lees meer over Workshop: Groeigesprekken voeren met je werknemers 26 januari 2024
Algemeen
15 december 2023

“De toekomst van de landbouw ligt in onze eigen handen”

In de wereld van de Nederlandse landbouw is Meino Smit geen onbekende naam. Als onderzoeker en bioboer heeft hij jarenlang de ontwikkeling van duurzaamheid in de Nederlandse landbouw bestudeerd, vanaf het jaar 1950 tot het heden. Zijn bevindingen, opgetekend in het boek 'Naar een duurzame landbouw in 2040' roepen op tot een drastische verandering van het huidige landbouwsysteem.

Lees meer
Lees meer over “De toekomst van de landbouw ligt in onze eigen handen”