Webinar Keurmeester van de Toekomst: 23 november 2023

Hoe ziet de rol van de keurmeester eruit in de toekomst? Zijn er straks nog mensen nodig voor het keuren en inspecteren van groenten en fruit, of wordt alles overgenomen door robots en kunstmatige intelligentie? En hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe inzichten in een branche waar de ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen?

Wij nodigen je graag uit voor het boeiende en interactieve webinar ‘Keurmeester van de Toekomst’ op 23 november 2023. Dit webinar biedt een unieke kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de verssector, gepresenteerd door vooraanstaande praktijkexperts en onderzoekers.

Martijn van Velzen van Handel Groeit zal samen met Esther Hogeveen-van Echtelt van Wageningen University & Research de resultaten delen van het project ‘Keurmeester van de Toekomst’. Lydia Meesters van Wageningen University & Research neemt je mee op een ontdekkingsreis in de wereld van kunstmatige intelligentie en robotica, en hoe deze technologieĆ«n de toekomst van keurmeesters beĆÆnvloeden.

We sluiten het webinar af met een boeiende paneldiscussie, waarin experts ingaan op de praktische aspecten van de toekomstige rol van keurmeesters. Deelnemers zijn van harte uitgenodigd om vragen te stellen aan ons panel via de chat.

Praktische informatie:
Datum: Donderdag 23 november 2023
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Aanmelden: Meld je gratis aan via deze link. Na registratie ontvang je automatisch een e-mail met bevestiging en een link voor deelname.

Bekijk hieronder de flyer voor het volledige programma en meer informatie over het project ‘Keurmeester van de Toekomst’. Meer vragen over het webinar? Stuur een e-mail naar Martijn van Velzen via M.vanvelzen@handelgroeit.nl