Aanmelden webinar Regeling Vervroegde Uittreden (RVU) Hoveniers 27 juli 2023

Wilt u weten wat de regeling inhoudt? En wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en uw pensioenopbouw? Op 5 april is een Webinar over de regeling uitgezonden en deze willen wij opnieuw met u delen op donderdag 27 juli.  Het is mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen. Het webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen, in samenwerking met sociale partners in de Hoveniersbranche. U kunt zich aanmelden via het formulier onderaan de pagina.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor werknemers die voor 1 oktober 2024:
– maximaal over drie jaar de AOW leeftijd bereiken
– tenminste 10 jaar werken in de Hoveniersbranche (waarvan 5 jaar in uitvoerende functie)

Het kan zinvol zijn om samen met uw partner het webinar te volgen.

Ook werkgevers zijn van harte welkom om het webinar bij te wonen. Werkgevers kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden. Wij willen hen dan ook vriendelijk vragen hun werknemers te attenderen op dit webinar.

Wanneer?
Donderdag 27 juli 19.00 tot 19.45 uur.

Bent u verhinderd op 27 juli? Dan kunt u het webinar terugkijken wanneer het u uitkomt via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=sFUKqb9GzJ0

Colland Arbeidsmarkt
De RVU wordt gefinancierd en uitgevoerd door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit met behulp van de subsidie van het ministerie van SZW via de MDIEU regeling. Met MDIEU ondersteunt het kabinet sectoren die investeren in duurzame inzetbaarheid.

Aanmelden RVU Regeling
Het aanmelden voor de RVU Regeling Hoveniers kan nu via de website van ww-plus. Klik hier

De RVU regeling Hoveniers wordt mede mogelijk gemaakt door sociale partners in de Hoveniersbranche: CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en VHG.

Aanmeldformulier webinar RVU 27 juli 2023

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.