Nieuws

Nieuwe website en huisstijl Colland Arbeidsmarkt

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert verschillende activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid. Om werkgevers en werknemers in de sector hierover nog beter van dienst te zijn, heeft Colland Arbeidsmarkt een nieuwe website gelanceerd met een nieuwe huisstijl.

Nieuwe opbouw en structuur

De nieuwe website is opgebouwd vanuit drie pijlers: sectoren, subsidieregelingen en declaraties. Daarachter vindt u pagina’s met tekstblokken zodat u op een snelle en laagdrempelige manier informatie kunt vinden. Zo is er ook een hulppagina om werkgevers en werknemers nog beter te helpen bij het indienen van een subsidieaanvraag. Verder is er aandacht voor nieuws en ontwikkelingen op de homepage. Hierop komen nieuwsberichten over ontwikkelingen en de verschillende projecten in de sector Agrarisch en Groen.

Nieuwe huisstijl

De kernwaarden van Colland Arbeidsmarkt zijn: duurzaam, innovatief, deskundig en verbindend. Deze kernwaarden komen ook terug in de nieuwe huisstijl waarbij een kleurenspectrum is gebruikt op basis van een landschap. Hiermee duiden we Colland Arbeidsmarkt aan als de ‘voedingsbodem’ voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Met het nieuwe beeldmateriaal stellen wij de werknemers in de sector centraal.

Bestuurslid Colland Arbeidsmarkt en werknemersvoorzitter Jeroen Warnaar:

“Subsidieregelingen zijn een belangrijk onderdeel op de website Colland Arbeidsmarkt. De nieuwe website zorgt voor een betere toegankelijkheid van informatie over de regelingen zodat dit eenvoudig kan worden aangevraagd. Hiermee kunnen wij onze werkgevers en werknemers nog beter ondersteunen op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling. Ook geeft de nieuwe website een mooi en duidelijk beeld waar wij als sector voor staan en de thema’s die hoog op onze agenda staan. Denk hierbij aan instroom, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe website zal dan ook zeker bijdragen aan het beter positioneren van onze sector.”

Sectoren Colland Arbeidsmarkt

Colland Arbeidsmarkt vertegenwoordigt de volgende sectoren: Bedrijfsverzorging, Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Glastuinbouw, Groen, Grond en Infrastructuur, Groenvoederdrogerijen, Hoveniers, Open Teelten (Bloembollen, Boomkwekerij, Landbouw, Tuinbouw) Paddenstoelenteelt en Varkensverbetering.

Noot voor de redactie:

Voor vragen over de nieuwe website kunt u terecht bij Elte Palm (Communicatieadviseur Colland Arbeidsmarkt) elte.palm@actor.nl of 088-329 20 30 of Yara Gouw (Communicatiemedewerker Colland Arbeidsmarkt) yara.gouw@actor.nl of 088-329 20 30

Gerelateerd nieuws

Dierhouderij
2 oktober 2023

Welke voordelen levert de loopbaancheck op voor bedrijven en werknemers in de Dierhouderij?

Met de loopbaancheck van Colland Arbeidsmarkt kunnen medewerkers in de Dierhouderij snel inzicht krijgen in hun kwaliteiten, ontwikkelmogelijkheden binnen het vakgebied en hoe zij gezond tot aan hun pensioen kunnen blijven werken. Samen met een eigen loopbaancoach gaan medewerkers aan de slag met een persoonlijk actieplan.

Lees meer
Lees meer over Welke voordelen levert de loopbaancheck op voor bedrijven en werknemers in de Dierhouderij?
Glastuinbouw
18 september 2023

Zelforganiserende teams zetten onze medewerkers in hun kracht

Bunnik Plants is een creatieve en innovatieve potplantenkwekerij uit Bleiswijk. Medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen. Dat levert ook voordelen op voor de organisatie. VanColland sprak met Liza van Zanten (HR-Manager) naar hun zelfsturend model waar teamspirit, ondernemerschap en professionaliteit centraal staat.

Lees meer
Lees meer over Zelforganiserende teams zetten onze medewerkers in hun kracht